Prodaja novih in rabljenih pianinov, klavirjev in električnih klavirjev priznanih znamk: Yamaha, Kawai, Fazioli, Schimmel, Bosendorfer in Petrof - ugodni nakupni pogoji (nakup na obroke, 5% popusta na takojšnje plačilo...) - brezplačna dostava - brezplačna 1. uglasitev - garancija - možen tudi najem novega pianina - na voljo tudi rabljeni pianini in klavirji Salon klavirjev BENTON je družinsko podjetje z več kot 30 letno tradicijo. Nahajamo se v Mengšu - glasbenem mestu.

V našem salonu si lahko izberete vaš KLAVIR, PIANINO ali CLAVINOVO. Izbrani instrument pa vam brezplačno dostavimo v vaš dom. Na naši spletni strani si lahko preberete nekaj osnovnih informacij glede instrumentov in znamk klavirjev. Vabljeni tudi k branju prvega klavirskega bloga.

Za vsa vprašanja in svetovanje smo vam na voljo po telefonu 031/630 830, na mailu benton@benton.si ali osebno v naši klavirski trgovini v Mengšu.

Vabimo vas v naš klavirski salon, kjer pianino / klavir lahko tudi preizkusite in izberete. Nudimo: - strokovno pomoč ob nakupu klavirja, pianina ali clavinove z več kot 30 leti izkušenj

- edinstveno ponudbo vseh najboljših klavirskih znamk v Sloveniji

- instrumente za začetnike in izkušene pianiste - svetujemo vam o vzdrževanju in popravilu instrumenta - nudimo ugodne nakupne pogoje - 5% popust ob takojšnjem plačilu - instrumente, ki so na zalogi, dobavimo v največ treh dneh, po naročilu pa v največ 90 dneh - garancijo KONTAKT: Mobitel: 031/630-830 Tel: 01/729-11-16 Email: benton@benton.si https://www.benton.si/

Klavir, pianino ali električni klavir

PODARIM
Prodaja novih in rabljenih pianinov, klavirjev in električnih klavirjev priznanih znamk: Yamaha, ...