Kot veste, bi si vsaka majhna dama želela imeti lepe, nalakirane nohte. Z našo igračo se boste počutili kot v pravem kozmetičnem salonu.

NAIL STUDIO XL je popolno darilo za vse dame, ki želijo poskrbeti za svoje nohte. Dobro poznamo situacije, v katerih hčere pobirajo kozmetiko za svoje matere. Z njo ne bi bilo nič narobe, če ne bi imeli dejstva, da imajo za telo deklice veliko nezdravih snovi. Naš komplet je odlična alternativa!

Ta sijoč, nenavaden komplet lakov in dodatkov s sušilcem za nohte bo osvojil srce vašega otroka. Mami bo lahko posnemala in si z njo celo lakirala nohte. Laki nimajo nobenih snovi, ki so strupene za zdravje deklet, varne in zelo enostavne za odstranjevanje. Samo nežno prilepite plast laka in povlecite navzgor, nato pa se bo oddaljil od samega nohta.

Poleg odlične in zasvojenosti, ki jo zabavajo ure in ure, je odličen način za razvoj ustvarjalnosti in domišljije ter ročnih spretnosti, ki so potrebne v odraslem življenju. Otrok med natančnim slikanjem vadi majhne roke. Uči tudi potrpljenja

SUŠILEC Z VENTILATORJEM V kompletu je sušilni stroj, ki ima vgrajen ventilator. Po barvanju nohtov preprosto vstavite roko v napravo s pritiskom na dno. Zahvaljujoč sušilniku se bo lak sušil veliko hitreje. Poganjata ga dve AA bateriji.

7 BARVA 2 v 1 V kompletu je 7 odvita lakov, ki so po nanosu majhne igle lahko tudi natančni markerji, ki jih lahko sami narišete vzorec ali napolnite nalepke, ki jih vsebuje paket.

Barve laka:

belo rdeča oranžna Vijolična zelena rumena Črna

Otroški studio za nohte s sušilnikom XL

21.99€
Kot veste, bi si vsaka majhna dama želela imeti lepe, nalakirane nohte. Z našo igračo se boste po...