Masažer je senzacionalna in zelo uporabna naprava v vsaki kopalnici. Zahvaljujoč njej ne bo težav s umivanjem hrbta ali nog pod tušem.

⦁ Silikonski material: čistilnik za hrbet Narejen iz silikona za prehrano: zložljiv, lepo izdelan, odlične kakovosti in vzdržljiv. enostavno pranje in sušenje, ⦁ Vzdržljiv: Pralno v pralnem stroju in izdelano da traja, naša krtača za tuširanje bo na voljo za vaše piling potrebe tudi po mnogih letih in ciklih pranja. ⦁ Dolžina in oblika: Silikonski piling za hrbet je idealen za čiščenje hrbta, vratu, ramen, stopal in težko dostopnih predelov zaradi njegovo dolžine in oblike. ⦁ Dvostranska uporabnost: piling telesa po meri v enem preprostem dodatku za tuširanje. silikonski piling za telo na eni strani, mehko in udobno masira hrbet do pilinga, ne bo poškodoval kože; druga stran je eliptična struktura, ki masira vsak centimeter vaše kože. ⦁ Ergonomsko: Oblika ročajev, udobna uporaba. ⦁ Uživanje in sprostitev Ta čarobna silikonska krtača za hrbet je odlična za umivanje in piling telesa med prhanjem.

informacije o izdelku ⦁ Izdelano iz živilskega silikona, brez BPA in brez škodljivih snovi ⦁ Odpornost na visoke temperature, varna in trajna. Močan ročaj in ga lahko obesite, prihranek prostora. ⦁ Lahko se uporablja za roke, noge, hrbet in telo za čiščenje in piling. Pomaga pri zdravi cirkulaciji ⦁ Podaljšane 1 cm gosto glave ščetke, prodrejo v pore, in očistijo umazanijo ter osvežijo telo ⦁ Silikonski piling za hrbet ni preveč grob in ne draži občutljive kože ⦁ Mehke ščetke kožo masirajo in ji pomagajo tudi pri pilingu, nežne za vsakodnevno uporabo in idealne za odstranjevanje kožnih celic. Odlično za tiste z občutljivo kožo!

Naprava olajša umivanje hrbta ali drugih delov telesa, npr. Stopal. Kot nalašč za starejše. Ima številne ščetine, ki temeljito sperejo telo.

Poleg tega ima naprava tudi masažno funkcijo, zahvaljujoč kateri bomo izboljšali svoje počutje in krvni obtok.

Silikonski čistilnik za hrbet lahko poskrbi, da bo čas kopanja najbolj sproščujoč v dnevu. Poskusite in všeč vam bo.

Silikonska krtača za nego telesa

14.99€
Masažer je senzacionalna in zelo uporabna naprava v vsaki kopalnici. Zahvaljujoč njej ne bo težav...