LejaŠ

Uporabnik že: 18.11.2019 10:31

Oglasi uporabnika

 • 10 €

  Set za vinogradnistvo

  Prodam popolnoma nerabljen set za vinogradnistvo. Zraven se dobi vse, kar je na sliki. Prevzem mozen v Celju in Dramljah ali po posti (postnino placate vi).

  Orodja in pripomočki
 • 100 €

  Drevo zivljenja

  Prodam 30 let staro drevo zivljenja. Veliko je 2,80 m. Primerno je za ureditev zimskega vrta, atrija ali vecjega prostora. Prodamo zaradi omejenosti s prostorom. Prevzem mozen v Dramljah na nasem domacem naslovu. Za vec informacij mi pisite.

  Dekoracija doma
 • 100 €

  Maturantska obleka

  Prodam enkrat noseno kraljevo modro maturatnsko obleko velikosti 38 iz 100% poliestra. Zapira se na zadrgo, v zgornjem delu pa je najbolj primerna za velikost C-D. Prevzme je mozen v Dramljah, Celju ali Ljubljani, ob prevzemu pa si lahko obleko poizkusite, da vidite, ce vam mere ustrezajo. Zraven obleke pride tudi srebrn pasek, ki je na sliki.

  Ženska oblačila
 • 200 €

  Maturantska obleka po meri

  Prodam kraljevo modro maturantsko obleko narejeno po moji meri ( visoka sem 161cm+petke 7cm, okrog pasu sem siroka 70 cm, okrog prsi pa 89cm), zapira se na zadrgo in ima vsit modrc velikosti B-C. Na spodnjem delu ima tri plasti blaga, ki ji daje bogat izgled, zgornji del pa je prekrit s cipkami. Spada v kolelcijo Morile Madeline Gardner in je iz kakovostnega blaga. Mozno je tudi dodatno spreminjanje po meri. Srebrn pas, ki je na sliki, ne pride zraven obleke. Ob prevzemu lahko obleku tudi oblecete in poskusite, ce vam mere ustrezajo. Za dodatne slike mi pisite.

  Ženska oblačila
 • 5 €

  Zbirka maturitetnih nalog za zgodovino 1999-2004

  Prodam nepopisano zbirko maturitetnih nalog za zgodovino 1999-2004 z resitvami.

  Učbeniki in ostala šolska literatura
 • 5 €

  Slovenscina-priprava na maturo 4. letnik

  Prodam nereseno zbirko nalog za slovenscino z resitvami. V njej so razclembe besedila s posebnimi primeri, ki zagotovijo dobro poglabljanje v znanje. Prevzem mozen v Dramljah, Celju, Ljubljani ali po posti.

  Učbeniki in ostala šolska literatura
 • 15 €

  Remington model S-1001 ravnalec za lase

  Prodam Remington ravnalec za lase. Star eno leto, ampak skoraj nic uporabljen, mogoce kaksnih 5-krat. Ima lucko, ki pokaze, kdaj je segret in gumb, s katerim se ga ugasne ali prizge. Prevzem mozen v Dramljah, Celju ali Ljubljani ali po posti.

  Osebna nega