mikici

Uporabnik že: 07.08.2019 13:14

Oglasi uporabnika

 • 8 €

  Žvalinjak, Peter Rezman

  Prodam lepo ohranjeno knjigo Žvalinjak avtorja Petra Rezmana, ilustriral Marko Rop, izdala založba Litera 2024, trda vezava. Rimana zgodba. Velike tiskanke. Knjiga je nepoškodovana, čista kepo ohranjena. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

  Mladinska in otroška literatura
 • 15 €

  Grimmove pravljice

  Prodam lepo ohranjeno knjigo bratov GRIMM. PRAVLJICE, izdala založba Ucila 2006, trda vezava. Knjiga je nepoškodovana, čista kepo ohranjena. 160 strani. Majhne tiskane črke. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

  Mladinska in otroška literatura
 • 20 €

  Pravljice, brata Grimm

  Prodam lepo ohranjeno knjigo bratov JACOB IN WILHELM GRIMM: PRAVLJICE, izbral in uredil Andrej Ilc, izdala založba Mladinska knjiga 2006, zbirka Veliki pravljičarji, 328 strani, trda vezava. Prevod iz nemščine: Pilonca Kovač, ilustrirala Jelka Godec Smidt. Knjiga je nepoškodovana, čista kepo ohranjena. Ima kazalni trak. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

  Mladinska in otroška literatura
 • 5 €

  Knjiga Všeč mi je črna, všeč mi je bela, Lila Prap

  Prodam lepo ohranjeno knjigo za najmlajše s kratko zgodbo v rimah in s prepoznavnimi ilustracijami slovenske ilustratorke Lile Prap. Velike tiskanke, trde platnice, založba Mladinska knjiga. Knjigica je primerna za najmlajše poslušalce 3 + Je lepo ohranjena in nepoškodovana. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

  Mladinska in otroška literatura
 • 12 €

  Mini nakupovalni voziček

  Prodam lepo ohranjen mini nakupovalni voziček, dolžina cca 25 cm, vozljiv, kovinski, s plastičnimi detajli. Nepoškodovan. Lahko uporabljen kot dekor košara za sadje. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

  Drugo
 • 13 €

  Družabna igra Rojstni dan

  Prodam lepo ohranjeno družabno igro Rojstni dan, Moja Slovenija. Vsi delu ohranjeni, vključno z navodili. Nepoškodovano. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

  Družabne igre
 • 13 €

  Knjiga Babičini nasveti za dom

  Prodam lepo ohranjeno, nepoškodovano, čisto knjigo z raznimi in številnimi praktičnimi nasveti za gospodinjstvo in osebno higieno. Založba Mladinska knjiga, Readers Digest. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Ostale knjige
 • 15 €

  Lopatka NOVA za čiščenje mačjega Wc

  Prodam čisto novo, še nerabljeno, nepoškodovano lopatko za čiščenje macjega wc. Izredno trpežna, dolga 34 cm, iz barvanega aluminija, ročaj je gumiran. Za enostavnejše in učinkovitejše čiščenje. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

  Potrebščine za male živali
 • 40 €

  Gramofon Iskraphon 1003

  Prodam lepo ohranjen gramofon, delujoč, vendar je poškodovana igla, ki jo je potrebno zamenjati ali popraviti, zato ne predvaja. Proizvedeno v 70. (?) letih prejšnjega stoletja, je vintidž. Made in Yu, Kranj. Plošča je sivo-črne barve in v nosilni leseni škatli. Ročica gramofona je kovinska in deloma plastična, črno-sive barve. Ohišje gramofona je rjave barve in iz lesa, glava gramofona pa črne barve. Na desni strani gramofona je logotip podjetja Iskra, ime modela ter dva vrtljiva gumba za nastavitve zvoka. Več o tem na povezavi: https://museu.ms/collection/object/236457/gramofon-iskraphon-10

  Drugo
 • 80 €

  Komplet partizanskih knjig o pomembnih bitkah, RARITETA, vin

  Prodam lepo ohranjen komplet štirih partizanskih knjig avtorja Tomislava Rakočevića in prevajalke v slovenski jezik T. Galbiati Komljanec. Ilustrirane zgodbe o pomembnih bitkah med drugo svetovno vojno. Recenzirane zgodbe. Vintiž, mehke platnice, albumski format, majhne tiskanke. Brez letnice, vendar stare vsaj 40 let. Nepoškodovane, čiste. Prodam samo v kompletu. Naslovi: SUTJESKA,NERETVA, DESANT NA DRVAR, KOZARA Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Ostale knjige
 • 15 €

  Louise L. Hay, Pisma Louise NOVA

  Louise L. Hay, Pisma Louise, poiščite odgovore v sebi, NOVA Prodam novo knjigo, še nikoli prelistano, nepoškodovano, priznane avtorice Louise L. Hay, Trde platnice. Založba Mladinska knjiga, 2012 Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Ostale knjige
 • 3 €

  Knjiga Samotna jelka, Vladimir Verdnik

  Lepo ohranjena knjiga avtorja Vladimirja Vderdnika in ilustratorja Draga Zmrzlaka. Pravljica za otroke. Majhne tiskanke. Priložen CD. Trde platnice. Založba ČZP Voranc, 1998. Čista, nepoškodovana, kot nova. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Mladinska in otroška literatura
 • 10 €

  Knjiga Lučka s CD-jem, Janez Bitenc

  Lepo ohranjena knjiga priznanega in ustvarjalnega avtorja Janeza Bitenca in ilustratorke Dunje Kofler. Glasbena pravljica za otroke. Majhne tiskanke. Priložen CD. Trde platnice. Založba Littera picta, 2004. Čista, nepoškodovana, kot nova. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Mladinska in otroška literatura
 • 5 €

  knjiga Mali medo, Polonca Kovač

  Lepo ohranjena knjiga avtorice Polonce Kovač in ilustratorke Jelke Reichman. Pravljica za otroke. Velike tiskanke. Trde platnice. Založba Mladinska knjiga, 2013. Čista, nepoškodovana, kot nova. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Mladinska in otroška literatura
 • 8 €

  knjiga Zima, zima bela

  Lepo ohranjena knjiga različnih avtorjev in ilustratorjev. Pravljice in pesmice za zimsko-božični čas. Nekaj ugank in stripovskih zgodb. Majhne tiskanke. Trde platnice. Založba Mladinska knjiga, 2012. Čista, nepoškodovana, kot nova. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Mladinska in otroška literatura
 • 5 €

  Knjiga Majhne modre pravljice, Zvezdana Majhen

  Lepo ohranjena knjiga avtorice Zvezdane Majhen in ilustratorke Urške Stopnik Šonc. Zgodba za otroke. Velike tiskanke tiskanke. Trde platnice. Založba Ajda, 2011. Čista, nepoškodovana, kot nova. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Mladinska in otroška literatura
 • 12 €

  Komplet 3 knjig za otroke, kot nove

  Prodam lepo ohranjen komplet 3 knjig za otroke, Obuti maček, Rdeča kapica, Grdi raček, trde platnice, majhne tiskanke. Vse knjige so čiste, nestrgane, skoraj kot nove. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Mladinska in otroška literatura
 • 15 €

  Ženski škornji, št. 36, kot novi

  Prodam skoraj nove, v celoti usnjene, visoke škornje št. 36, gumijast podplat, neobnošeni, nepoškodovani. Z delujočo zadrgo na notranji strani in elasticnim delom za raztegljivost ob strani. Tanko podloženi. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

  Ženska obutev
 • 45 €

  CD predvajalnik Philips stereo z zvočniki

  Prodam stereo CD predvajalnik znamke Philips MC175 Compact Stereo CD System, z daljinskim upravljalnikom, v odličnem stanju, lepo ohranjen, vse delujoče, nepoškodovan. Je redek na tržišču. Smo prvi lastniki. 2 zvočnika se lahko razporedita nekoliko stran od osrednje enote. Daljinec priložen. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije (paket posebej pazljivo ravnanje).

  Domači audio in video sistemi
 • 15 €

  Knjiga Zakladnica biblijskih zgodb za otroke

  Knjiga s kratkimi zgodbami Stare in Nove zaveze, ki otrokom predstavijo svet krščanskega izročila v enostavnem in njim razumljivem jeziku, obogatenim z barvnimi ilustracijami. Trde platnice, zlata obroba stranu, kazalka. Lepo ohranjena knjiga, kot nova, nepoškodovana, čista. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

  Mladinska in otroška literatura
 • 15 €

  osebna elektronska tehtnica Bosch, kot Nova, nerabljena

  Prodam Bosch PPW220 osebno tehtnico, digitalno, srebrne barve, ki še ni bila uporabljena, ker imamo še drugo. Je torej kot nova, nepoškodovana, čista, delujoča na dve bateriji (nista priloženi). Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Osebna nega
 • 20 €

  Sony DVD in CD predvajalnik, HDMI

  Z daljinskim upravljalnikom. Dobro delujoč, le malokrat uporabljen. Črne barve. USB priključek. Samo osebni prevzem v Velenju, po pošti ne pošiljam.

  TV, Video
 • 7 €

  Lesena sestavljanka Papiga, prostostoječa

  Lesena sestavljanka Papiga, pobarvana, dimenzije cca 15 x 18 cm. Kupljena na Kanarskih otokih. Okrasna ali didaktična za manjše otroke. Lahko tudi prostostoječa. En košček je na zadnji strani malce poškodovan po površini, kar ne vpliva na funkcionalnost. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Sestavljanke in zloženke
 • 20 €

  Set plastičnih kock, VINTAGE

  Prodam set plastičnih kock, starih vsaj 40 let. kocke do bile vseskozi skrbno hranjene. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Ostalo iz kategorije Igrače in hobiji
 • 7 €

  Brivnik Remington

  prodam brivnik, delujoč, z enim nastavkom in kablom za napajanje. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po veljavnem ceniku Pošte.

  Osebna nega
 • 70 €

  voziček za punčke Haba

  Prodam lepo ohranjen voziček za punčke nemškega proizvajalca Haba, ki slovi po kakovostnih igračah. Material je bukovina. Smo prvi lastniki. Prodajam, ker so odroci prerasli. Voziček ima lesena gumirana kolesa, ki so tiha. Priložena je še original podloga z blazinico in kovtrčkom. Vse pralno. Kakovostne izdelave. Za otroke 1,5 + Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

  Lesene igrače
 • 35 €

  Nutcase čelada 52 do 60 cm, kot NOVA

  Zelo lepo ohranjena, nepoškodovana, čista čelada priznane znamke Nutcase. Samo nekajkrat uporabljena, zato je kot nova. Za kolesarje, uporabnike skirojev, kotalk, rolerjev in rolk. Nutcase slovijo po kreativnem dizajnu, inovativni obliki, kakovostni izdelavi in vrhunskih materialih. Ustrezajo varnostnim standardom. Zraven so priloženi mehki vložki za večje udobje in reguliranje velikosti. Osebni prevzem v Velenju ali stroške pošiljanja nosi kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Ostalo iz kategorije Šport in prosti čas
 • 80 €

  Leseni set Sevi RARITETA

  Lesene kocke Sevi, original vsi deli ohranjeni, original škatla, trdi les, barva na rastlinski osnovi, lepo oblikovane in izdelane figurice, kakovostna igrača. Leseni set vsebuje: 2 kartonski zložljivi podlogi, proga se sestavi iz 20 kosov, 13 vozil: tovornjak, helikopter, letalo, trajekt, ladja, šolski bus, 2 avta, traktor, taxi, reševalno vozilo, polixijsko vozilo, bager. Vlak je iz 4 delov: lokomotiva + 3 vagoni, ki se stanejo z magneti. Kompatibilno z nekaterimi ostalimi seti. Od 3. leta dalje. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Lesene igrače
 • 10 €

  Podstavek za jajca znamke WMF

  Kot nov. Izdelan je iz visoko poliranega Cromargan nerjavečega jekla, primeren za pranje v pomivalnem stroju. Cena za kos 10 €. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po veljavnem ceniku Pošte.

  Žar in pribor
 • 5 €

  pohodniški nahrbtnik Quecha, vijola, kot NOV

  Prodam skiraj čisto nov pohodniški nahrbtnik Quecha, vijola barve, kupljen lani v Decatlonu. Prodajam, ker imamo v uporabi druge nahrbtnike. Nov, nepoškodovan, čist. Oblazinjen hrbtni del s prezračevanjem za udobno nošenje. Prsni trak. Višina cca 37 cm. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Pohodništvo in alpinizem
 • 5 €

  Knjiga Kužek z naprstno lutko, kartonka

  Prodam knjigo Kužek in igra na vrtu z zgodbico za najmlajše otroke. Založba Učila. Knjiga je nekaj posebnega, ker ima na sredini naprstno lutko - plišastega kužka, ki ga poljubno s prstom premikate z zadnje strani. Kuža je na vsaki strani knjige. Dimenzije knjige 18 x 18,5 cm, 6 debelejših kartonov. Knjiga je čista in lepo ohranjena. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Mladinska in otroška literatura
 • 8 €

  Knjiga za otroke Kako živijo pikapolonice

  Prodam knjigo, ki otroku na ljubek in nazoren način pojasni vse o življenju pikapolonice. Knjiga založbe Oka ima kartonske platnice, notranji listi so iz tršega papirja. Veliko ilustracij, male tiskanke, zato mira knjigo otroku prebirati odrasel. Knjiga je lepo ohranjena, malenkost poškodovana na zgornjem robu zadnje strani. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Mladinska in otroška literatura
 • 7 €

  Cd s pravljicami za otroke, posamično ali komplet

  Prodam posamični CD za 7 € ali komplet za 18 €. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Kasete, CDji, Vinilke...
 • 3 €

  knjiga o živalih, kartonka

  Prodam lepo ohranjeno knjigo za otroke, kartonko, 71 strani, o živalih z vsega sveta. Veliko fotografij in samo oznake živali. Naslov: Velika živalska slikanica. Knjiga je manjšega formata in primerna za mlajše otroke do 5 let. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Mladinska in otroška literatura
 • 7 €

  Kocke Abrick cca 80 kosov

  Prodam lepo ohranjene kocke Abrick za otroke 18 + Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Ostalo iz kategorije Igrače in hobiji
 • 45 €

  CD predvajalnik Philips MC175

  Prodam stereo CD predvajalnik znamke Philips MC175 Compact Stereo CD System, z daljinskim upravljalnikom, v odličnem stanju, lepo ohranjen, vse delujoče, nepoškodovan. Je redek na tržišču. Smo prvi lastniki. 2 zvočnika se lahko razporedita nekoliko stran od osrednje enote. Daljinec priložen. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije (paket posebej pazljivo ravnanje).

  Domači audio in video sistemi
 • 12 €

  čajnik, litoželezen, kot nov

  Prodam zelo lepo ohranjen litoželezen čajnik za pravi čaj. Samo nekajkrat uporabljen, zato je kot nov. Nepoškodovan, čist, z original finim cedilom, nezarjavel. Višina posode je 9 cm, zunanji premer cca 16 cm. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Ostalo iz Dom in Vrt
 • 18 €

  TEVA original dekliški št. 32

  Lepo ohranjeni Teva sandali. Nepoškodovani, neobrabljeni, nestrgani. Turkizni paščki, vijola sponke. Nošeni samo pol sezone. dolžina podplata 22,2 cm. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Otroška oblačila
 • 5 €

  DVD 4 x animirani filmi

  Prodam DVD-je z animiranimi filmi za starejše otroke. Na vsajem DVD-jz je 8 kratkih animiranih filmov. En plošček je brez originalnega ovitka, en ovitek je malenkost poškodovan. Cena 5 € za vse skupaj. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Kasete, CDji, Vinilke...
 • 10 €

  Keen sandali otroški št 26/27

  Lepo ohranjeni dekliški sandali, waterproof, zapiranje na ježke, zunanja velikost 20 cm, notranja cca 17,8 cm. Spredaj pri prstih ojačano za zaščito. Nepoškodovani, neoguljeni, neobrabljeni. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije.

  Otroška oblačila