SNOWFLAKE

Uporabnik že: 30.12.2018 13:08

Oglasi uporabnika

 • 20 €

  Sončna očala Fox

  Prodam nova, nerabljena sončna očala znamke Fox (replika). Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti (vaša poštnina).

  Drugo
 • 5 €

  Skull ruta/buff

  Prodam novo, nenošeno ruto/buff z motivom okostnjaka. Je iz 100% poliestra mikrofibre. Kot nalašč za smučarje, bordarje, motoriste in druge ki radi uživajo v naravi v mrzlih ali vetrovnih dneh. Lahko vam služi kot odlično darilo ali kot maska za noč čarovnic, pusta, za razne festivale in drugo. Barva: bela, modra, rdeča Velikost: univerzal Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana, lahko pa pošljem tudi po pošti (vaša ptt).

  Ostalo iz kategorije Oblačila in obutev
 • 60 €

  Volcom bunda

  Prodam malo nošeno zimsko bundo znamke Volcom. Bunda je številka L. Prodajam ker mi je premajhna. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti po predplačilu na trr.

  Moška oblačila
 • 13 €

  Športne rokavice Rigwarl zombie

  Prodam nove, nerabljene, kakovostne športne rokavice Rigwarl (zombie look). Odporno usnje spredaj (lahko tudi tipkate po toucscreen telefonih) in kakovosten najlon zadaj ki je odporen na vlago in veter. Notranjost iz toplega flisa. Primerna za kolesarjenje, vožnjo z motorjem/avtom/motornimi sanmi, ribarjenje in nasploh za vse vrste športa na prostem. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti (vaša poštnina). Velikost: L (glej sliko velikosti dlani za posamezno velikost rokavic).

  Drugo
 • 10 €

  Skull podkapa + skull ruta, buff, bandana

  Prodam novo, nenošeno podkapo z motivom okostnjaka. Je iz 100% poliestra mikrofibre. Kot nalašč za smučarje, bordarje, motoriste in druge ki radi uživajo v naravi v mrzlih ali vetrovnih dneh. Lahko vam služi kot odlično darilo ali kot maska za noč čarovnic, pusta, za razne festivale in drugo. Barva: bela Velikost: univerzal Zraven dodam še skull buff. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana, lahko pa pošljem tudi po pošti (vaša ptt).

  Ostalo iz kategorije Oblačila in obutev
 • 8 €

  Sončna očala Thug Life

  Prodam nova, nerabljena, popularna sončna očala Thug Life. Primerna za rojstnodnevna darila, fantovščine/dekliščine, darila ob maturi/diplomi in pri drugih slavjih ali potegavščinah. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti (vaša poštnina). Telefon: 041923429 Miha Vabljeni k ogledu vseh mojih oglasov.

  Ostalo iz kategorije Oblačila in obutev