SNOWFLAKE

Uporabnik že: 30.12.2018 13:08

Oglasi uporabnika

 • 40 €

  Čevlji DC 42,5

  Prodam praktično nove (3x obute) čevlje znamke DC številka 42,5. Prodajam ker sem kupil premajhne. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti s predčasnim plačilom na trr.

  Moška obutev
 • 10 €

  Grinderji

  Prodam nove, nerabljene kovinske 4delne grinderje v premeru 40mm. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti (vaša poštnina).

  Drugo
 • 13 €

  Grinderji

  Prodam nove, nerabljene kovinske 4delne grinderje v premeru 50mm. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti (vaša poštnina).

  Drugo
 • 13 €

  Športne rokavice Rigwarl zombie

  Prodam nove, nerabljene, kakovostne športne rokavice Rigwarl (zombie look). Odporno usnje spredaj (lahko tudi tipkate po toucscreen telefonih) in kakovosten najlon zadaj ki je odporen na vlago in veter. Notranjost iz toplega flisa. Primerna za kolesarjenje, vožnjo z motorjem/avtom/motornimi sanmi, ribarjenje in nasploh za vse vrste športa na prostem. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti (vaša poštnina). Velikost: L (glej sliko velikosti dlani za posamezno velikost rokavic).

  Drugo
 • 10 €

  Skull podkapa + skull ruta, buff, bandana

  Prodam novo, nenošeno podkapo z motivom okostnjaka. Je iz 100% poliestra mikrofibre. Kot nalašč za smučarje, bordarje, motoriste in druge ki radi uživajo v naravi v mrzlih ali vetrovnih dneh. Lahko vam služi kot odlično darilo ali kot maska za noč čarovnic, pusta, za razne festivale in drugo. Barva: bela Velikost: univerzal Zraven dodam še skull buff. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana, lahko pa pošljem tudi po pošti (vaša ptt).

  Ostalo iz kategorije Oblačila in obutev
 • 7 €

  Kovinski pladenj

  Prodam nov, nerabljen kovinski pladenj. Mere 12,5x18 cm. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti (vaša poštnina).

  Kuhinja in jedilnica
 • 7 €

  Kovinski pladenj RAW

  Prodam nov, nerabljen kovinski pladenj. Mere 12,5x18 cm. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti (vaša poštnina).

  Drugo
 • 5 €

  Nogavice

  Prodam nove, nenošene nogavice z motivom konopljinega lista. Velikost: univerzal Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti (vaša poštnina). Telefon: 041923429 Miha

  Ostalo iz kategorije Oblačila in obutev
 • 7 €

  Kovinski pladenj

  Prodam nov, nerabljen kovinski pladenj. Mere 14x18 cm. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti (vaša poštnina).

  Kuhinja in jedilnica
 • 8 €

  Sončna očala Thug Life

  Prodam nova, nerabljena, popularna sončna očala Thug Life. Primerna za rojstnodnevna darila, fantovščine/dekliščine, darila ob maturi/diplomi in pri drugih slavjih ali potegavščinah. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti (vaša poštnina). Telefon: 041923429 Miha Vabljeni k ogledu vseh mojih oglasov.

  Ostalo iz kategorije Oblačila in obutev
 • 70 €

  Bunda Volcom

  Prodam zelo malo nošeno, športno-elegantno bundo znamke Volcom. Bunda je številka L. Prodajam ker mi je premajhna. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali v Zasavju. Telefon: 041923429 Miha Vabljeni k ogledu vseh mojih oglasov.

  Moška oblačila