SNOWFLAKE

Uporabnik že: 30.12.2018 13:08

Oglasi uporabnika

 • 15 €

  Mlinčki, grinderji

  Prodajam različne mlinčke. Vsi so 4delni kovinski, premer pa je 40mm ali 63mm. Za več informacij sem dosegljiv na telefonsko številko 041923429. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti (vaša poštnina).

  Drugo
 • 8 €

  Skull ruta, bandana, buff

  Prodam novo, nenošeno ruto (buff) z motivom okostnjaka. Je iz 100% poliestra mikrofibre. Kot nalašč za smučarje, bordarje, motoriste in druge ki radi uživajo v naravi v mrzlih ali vetrovnih dneh. Lahko pa vam služi kot odlično darilo. Barva: rdeča in modra Velikost: univerzal Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana, lahko pa pošljem tudi po pošti (vaša ptt). Telefon: 041923429 Miha

  Ostalo iz kategorije Oblačila in obutev
 • 18 €

  Športne rokavice Rigwarl skeleton

  Prodam nove, nerabljene, kakovostne športne rokavice Rigwarl (skeleton look). Odporno usnje spredaj (lahko tudi tipkate po toucscreen telefonih) in kakovosten najlon zadaj ki je odporen na vlago in veter. Notranjost iz toplega flisa. Primerna za kolesarjenje, vožnjo z motorjem/avtom/motornimi sanmi, ribarjenje in nasploh za vse vrste športa na prostem. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti (vaša poštnina). Velikost: L in XL )glej sliko velikosti dlani za posamezno velikost rokavic). Telefon: 041923429 Miha Vabljeni k ogledu vseh mojih oglasov.

  Športna oblačila
 • 180 €

  Peg perego Vaggio1 isofix

  Prodam lepo ohranjen avtosedež Peg Perego Vaggio1 duofix s pripadajočim isofix sistemom. Avtosedež je primeren za otroke od 9-18kg. Ima možnost rahlega naklona. Prodam samo v kompletu. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana, v Domžalah ali v Zasavju oziroma po dogovoru. Telefon: 041923429 Miha

  Avtosedeži
 • 5 €

  Laser vijoličen

  Prodam nov, nerabljen (samo sproban) laser v vijolični barvi. Specifikacije: Max output power <5mW Wavelenght 405nm¥10 Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana, po pošti pošljem (vaša poštnina) na vašo odgovornost (zaradi slabih izkušenj). Telefon: 041923429 Miha Vabljeni k ogledu vseh mojih oglasov.

  Ostalo iz kategorije Elektronike
 • 8 €

  Zapestnica sidro

  Prodam novo, zelo popularno zapestnico v obliki sidra. Barva: mornarsko modra in črna Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti (vaša poštnina). Telefon: 041923429 Miha Vabljeni k ogledu vseh mojih oglasov

  Ostalo iz kategorije Oblačila in obutev
 • 8 €

  Sončna očala Thug Life

  Prodam nova, nerabljena, popularna sončna očala Thug Life. Primerna za rojstnodnevna darila, fantovščine/dekliščine, darila ob maturi/diplomi in pri drugih slavjih ali potegavščinah. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti (vaša poštnina). Telefon: 041923429 Miha Vabljeni k ogledu vseh mojih oglasov.

  Ostalo iz kategorije Oblačila in obutev
 • 20 €

  Kapa Element

  Prodam kapo s šiltom znamke Element. Številka S-M. Kupljena je bila v Obsešnu pred leti, nikoli nošena, le oprana (pred kratkim), ker se je na njej nabiral prah. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali po pošti (vaša poštnina). Telefon: 041923429 Miha Vabljeni k ogledu vseh mojih oglasov.

  Moški modni dodatki
 • 70 €

  Bunda Volcom

  Prodam zelo malo nošeno, športno-elegantno bundo znamke Volcom. Bunda je številka L. Prodajam ker mi je premajhna. Prevzem možen na relaciji Litija - Ljubljana ali v Zasavju. Telefon: 041923429 Miha Vabljeni k ogledu vseh mojih oglasov.

  Moška oblačila